Hospitality Revenue Management Sales Distribution Pre-Opening Service Specialists

VACATURES

Hospecs is een van de snelstgroeiende hotel management bedrijven van Nederland. Wij zijn absolute specialisten op het gebied van hotel operations, revenue management en business control. Wij sturen op ratio’s en niet op emoties. Door onze geavanceerde dashboards weten wij precies waar de potentie van onze hotels zit; daar focussen wij ons op. 

Wij zijn altijd energiek en vrolijk en hebben een echte ‘over mijn lijk’ mentaliteit; wij gaan voor onze hotels door het vuur.

Wil jij onderdeel zijn van dit snel groeiende en dynamische bedrijf? Check dan onze openstaande vacatures!

wORDT JIJ ONZE NIEUWE COLLEGA?

Hospecs is bij uitstek de plek om jezelf verder te ontwikkelen!

Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf met een expertise in de hotellerie. Wij hebben diverse hotels onder management in Nederland en Curaçao. Met onze expertise op (onder andere) het gebied van revenue management hebben wij bewezen dat wij voor vrijwel iedere hotelier een absolute meerwaarde zijn. Onze afdeling revenue management staat bol van de energie en enthousiasme. 

Ter uitbreiding van dit team zijn wij op zoek naar een enthousiaste en analytisch sterke stagiaire. In deze stage wordt jij een volwaardig lid van de afdeling en heb je direct contact met onze hotels. Je maakt analyses over boekingspatronen, boekingsgedrag, omzet en resultaat. In overleg met je begeleider zet je acties uit, pas je prijzen en restricties aan en zorg jij er mede voor dat de hotels hun targets behalen. 

Jij bepaalt hierin je eigen succes! Je krijgt van ons verantwoordelijkheid, vertrouwen en een gezellige en fijne werkomgeving. Wij verwachten van jou de juiste mentaliteit!

Past deze stage bij je? Wij maken graag kennis met je! Upload hieronder je CV en wij nemen direct contact met je op!

Wordt jij blij van het analyses en heb jij een echte ‘over mijn lijk’ mentaliteit? Lees dan eens verder…

Hospecs is een van de snelst groeiende hotelmanagement bedrijven van Nederland; en daar zijn we trots op! Wij gaan voor onze hotels door het vuur en voelen de absolute verantwoordelijkheid voor de performance van onze hotels. Als een hotel met een probleem zit die niet direct binnen onze verantwoordelijkheid valt laten wij de hotelier niet vallen, maar gaan we de strijd samen aan!

Bij Hospecs kennen wij geen klassieke kantoortijden. Het enige wat wij van je vragen is de juiste mentaliteit; dat je er staat als het nodig is. 

Ter uitbreiding van ons team van revenue specialisten zijn wij op zoek naar een nieuwe collega. 

Jij herkent je in onderstaande eigenschappen

 • Analytisch sterk
 • Je bent een echte winnaar
 • Je hebt enige relevante ervaring in de hotellerie (Front Office, Revenue Management of Business Control)
 • Je bent een creatieve denker
 • Je bent handig met computers en analyses
 • Je beschikt over een afgeronde HBO opleiding

Een greep uit de taken die je gaat uitvoeren:

 • Analyses maken
 • Rapportages maken
 • Competition checks en marktonderzoeken maken
 • Contact met travel agents
 • Meebouwen aan een mooi bedrijf

Pas jij binnen dit profiel en denk jij een meerwaarde te kunnen zijn voor Hospecs? Laat je CV hieronder achter en wij nemen direct contact met je op!

SOLLICITEREN

Stuur ons een bericht

Oude Apeldoornseweg 41, 7333 NR Apeldoorn

+31 (0) 85 018 52 79 / info@hospecs.com

© HOSPECS 2018