Over ons

Meet the team

De mensen achter Hospecs

Bij Hospecs vormen onze gepassioneerde en ervaren hospitality specialisten de kern van ons succes. Met expertise in hotelmanagement, revenuemanagement en pre-openings, bieden we transparante en hoogwaardige diensten. Onze teamleden delen een passie voor hospitality en zijn toegewijd aan het helpen van hoteliers om te groeien en te excelleren. Ontmoet het team achter Hospecs en ontdek hoe wij uw hotel naar nieuwe hoogten kunnen tillen.

Tim Vissers

Founder / Managing Director

Na het afronden van mijn Hogere Hotelschool in Leeuwarden ben ik vrijwel direct in de hotellerie terecht gekomen. Vanuit een rol als Sales Manager voor 6 Golden Tulip Hotels ben ik op 23 jarige leeftijd General Manager geworden van een van deze hotels. Na een periode van het aansturen van diverse hotels werd ik gevraagd om als directeur de gehele keten aan te sturen. In deze periode hebben wij onder andere een rebranding doorgemaakt en hebben we diverse pre-openings begeleid. Na de verkoop van deze hotels ben ik gestart met Hospecs. 

Ik stuur onze hotels graag aan op een volledig rationele manier; meten is weten. Wij zorgen voor een duidelijke aanpak op basis van een reeks aan KPI’s waardoor we snel de vinger op de zere plek kunnen leggen. Ik krijg energie van het inzichtelijk maken van de ontwikkelpunten van hotels zodat we hier pragmatisch op kunnen acteren met een succesvol resultaat als ultiem uitgangspunt. 

Joram Pol

Senior Revenue Manager / Office Lead

Vanaf mijn eerste bijbaantje ben ik altijd verbonden geweest met de horeca. Ook mijn studiekeuzes waren hierop gericht. Na eerst de MBO Hotelschool op Deltion en vervolgens de HBO Hotelschool op Stenden te hebben afgerond, heb ik geleerd om met mijn voeten in de klei te staan en alledaagse beslissingen met goede onderbouwing te maken. Tijdens mijn pad heb ik kennis gemaakt met vrijwel alle afdelingen binnen de hotellerie maar sinds 2018 heb ik mijn passie gevonden in revenue management. In 2020 heb ik via Cornell University een certificaat behaald in ‘Advanced Hospitality Revenue Management’ ter verbreding van mijn kennis.

Ik krijg als revenue manager veel energie van het behalen van goede resultaten en doe er dan ook alles aan om dit na te streven. Gezien ieder hotel uniek is heeft ook ieder hotel een daarop afgestemde revenu strategie nodig, die ik graag voor de hoteliers bedenk, uitvoer en bijstel wanneer dat mogelijk is. Ik vind het leuk met creativiteit betere resultaten te bewerkstelligen in samenwerking met de hotelier.

Jeanne van Sighem

Revenue Manager

Op mijn 15e ben ik begonnen met de middelbare hotelschool, en als snel volgde verschillende bijbaantjes in de horeca en met name in de bediening. Tijdens mijn stages bij onder andere Ghent Marriott en Hotel Arts in Barcelona werd voor mij duidelijk dat de hotellerie het allerleukste vindt om in te werken.

Daarom ben ik daarna begonnen met de hogere hotelschool op NHL Stenden. Revenue management trok al snel mijn aandacht, en heb ik een minor revenue management gevolgd. Naast mijn studie heb ik gewerkt als receptioniste, en toen het tijd was voor mijn afstudeerstage ben ik begonnen als stagiaire bij Hospecs.

Ondertussen ben ik met veel plezier aan het werk als revenue manager en ben ik veel bezig met ons label Belli. Het geeft me veel voldoening om te zien dat de hotels goed presteren en te weten dat wij daar een bijdrage aan leveren.

Fleur Simons

Junior Revenue Manager

Bij Hospecs vormen onze gepassioneerde en ervaren hospitality specialisten de kern van ons succes. Met expertise in hotelmanagement, revenuemanagement en pre-openings, bieden we transparante en hoogwaardige diensten. Onze teamleden delen een passie voor hospitality en zijn toegewijd aan het helpen van hoteliers om te groeien en te excelleren. Ontmoet het team achter Hospecs en ontdek hoe wij uw hotel naar nieuwe hoogten kunnen tillen.

Martijn Brinksma


Manager Hotel Operations

Als een ervaren hospitality professional ben ik gedurende mijn hele carrière betrokken geweest bij de dynamische wereld van gastvrijheid. Mijn reis begon al op jonge leeftijd, en sindsdien heb ik alle facetten van deze branche grondig verkend. Mijn uitgebreide ervaring heeft me gevormd tot een veelzijdige professional met een scherp oog voor detail.

Mijn benadering is gebaseerd op rationaliteit, procesgericht denken en hands-on operationele efficiëntie. Ik geloof sterk in het belang van het begrijpen en beheersen van alle operationele aspecten die bijdragen aan een succesvolle gastvrijheidservaring en bedrijfsvoering. Ik ben altijd op zoek naar kansen om de bedrijfsprocessen te verbeteren, kosten te verlagen en de winstgevendheid te vergroten. Dit houdt in dat ik snel kan analyseren waar verbeteringen nodig zijn, doelen kan stellen en de juiste maatregelen kan nemen om deze doelen te bereiken.

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan?