Hospitality Revenue Management Sales Distribution Pre-Opening Service Specialists

Hotel management

Hospecs heeft jarenlange ervaring in hotel management. Het management team heeft diverse middelgrote en grote hotels aangestuurd in Nederland en Duitsland.

pre-openings

Samen met onze partners zorgen wij voor een optimaal proces gedurende uw pre-opening. Ons ultieme doel is om een productief, efficiënt en succesvol hotel voor u te openen.

revenue management

Het distributielandschap ontwikkelt zich snel. Door hier adequaat op in te spelen groeien onze hotels in ADR, RevPAR, TRevPAR en gemiddelde besteding.

outsourcing

Ons splinternieuwe label 'Belli Hospitality' zorgt voor een volledig ontzorgde front office. Verminder uw afhankelijkheid van een front office manager en besteed uw administratieve processen uit.

Over ons

Ons team van ervaren en enthousiaste hospitality specialisten staan voor transparantie en kwaliteit. Met onze hands on aanpak hebben wij al meerdere keren bewezen een absolute meerwaarde te zijn voor collega hoteliers. Hospecs is actief op het gebied van Hotel management, Revenue management en pre-openings. In ieder van deze disciplines brengen wij de huidige situatie in kaart en maken wij in nauw overleg met de hotel eigenaar een concreet stappenplan. Door het hotel op een 100% rationele manier te benaderen zijn wij voor iedere hotelier een absolute meerwaarde.
Hospitality is onze passie.

ONZE HOTELS

Gem. RevPAR groei
0 %
gem. omzet groei
0 %
hotels
0
landen
0

CONTACT

OAK Building
Oude Apeldoornseweg 41
7333 NR Apeldoorn


Tel: +31 (0)85 018 52 79

Email: info@hospecs.com
24 UUR PER DAG, 7 DAGEN PER WEEK

© HOSPECS BV 2018
OAK Building
Oude Apeldoornseweg 41
7333 NR Apeldoorn