HOSPITALY SPECIALSTS

Jouw hotel, onze expertise, onbegrensde mogelijkheden.

Ons team van ervaren en enthousiaste hospitality specialisten staan voor transparantie en kwaliteit.

Met onze hands on aanpak hebben wij al meerdere keren bewezen een absolute meerwaarde te zijn voor collega hoteliers. Hospecs is actief op het gebied van Hotel management, Revenue management en pre-openings. In ieder van deze disciplines brengen wij de huidige situatie in kaart en maken wij in nauw overleg met de hotel eigenaar een concreet stappenplan. Door het hotel op een 100% rationele manier te benaderen zijn wij voor iedere hotelier een absolute meerwaarde. Hospitality is onze passie.

Wij delen onze passie met

Ontdek onze gepassioneerde samenwerkingen. Met dynamische partners in de hospitality-industrie delen we onze passie en streven we naar het creëren van buitengewone gastervaringen. Hieronder vindt u enkele van de bedrijven waarmee we onze visie delen.

De mensen achter Hospecs

Bij Hospecs vormen onze gepassioneerde en ervaren hospitality specialisten de kern van ons succes. Met expertise in hotelmanagement, revenuemanagement en pre-openings, bieden we transparante en hoogwaardige diensten. Onze teamleden delen een passie voor hospitality en zijn toegewijd aan het helpen van hoteliers om te groeien en te excelleren. Ontmoet het team achter Hospecs en ontdek hoe wij uw hotel naar nieuwe hoogten kunnen tillen.

0 %
GEM. REVPAR GROEI
0 %
GEM. OMZET GROEI
0
HOTELS
0
LANDEN

Bedrijven waar wij mee werken

Expertise

Hotel Management

Hospecs heeft jarenlange ervaring in hotel management. Het management team heeft diverse middelgrote en grote hotels aangestuurd in Nederland en Duitsland.

Revenue Management

Het distributielandschap ontwikkelt zich snel. Door hier adequaat op in te spelen groeien onze hotels in ADR, RevPAR, TRevPAR en gemiddelde besteding.

Pre-openings

Samen met onze partners zorgen wij voor een optimaal proces gedurende uw pre-opening. Ons ultieme doel is om een productief, efficiënt en succesvol hotel voor u te openen.

Outsourcing

Ons splinternieuwe label ‘Belli Hospitality’ zorgt voor een volledig ontzorgde front office. Verminder uw afhankelijkheid van een front office manager en besteed uw administratieve processen uit.

Wil jij weten of wij wat voor elkaar
kunnen betekenen?